TEAM - Memento Tattoo

Go to content
Velg din tatovør

Våre tatovører har forskjellige stiler, velg den som  du tror lager den stilen du ønsker. Er du usikker kan du ta kontakt med oss, så velger vi det tatovøren vi mener er best for jobben.
Camilla
____________________

Camilla har tatovert siden 2011. Camilla har en unik "soft look" på sine tatoveringer. Hun gjør det meste av både realisme og dotwork. Camilla har tatt hygienekurs hos Rikshospitalet, Norsk Tattoounion, Tattoo & Piercing Education Scandinavia og Health Educatos inc.
Irene
____________________
Instagram: @irenedahlia.art

Irene startet å tatovere i 2016. Hun liker å tatovere blackwork og minimalisme, og tar gjerne en utfordring. Irene har tatt hygienekurs hos Tattoo & Piercing Education Scandinavia, Smittevern og rengjøringskurs hos Lilleborg og Norsk Tattoounion.
Hanna
____________________

Hanna hadde sitt eget studio i Mariupol - Ukraina. Etter at krigen startet kom hun til Norge. Hun begynte hos oss på språkutveksling, og fortsetter hos oss som tatovør. Hun har mye erfaring med de fleste stiler, elsker også old school. Hun lærer fortsatt norsk, så ha litt tålmodighet når du tar kontakt. Vi andre hjelper til hvis det blir et problem med språket.
Kacper
____________________

Kacper er fra Polen og har tatovert i 5 år. Han spesialiserer seg i blackwork, sketchy style og neo-traditional. Han lar seg inspirere av folklore, eventyr and fantasy temaer. Han elsker mørke og grimme temaer, så vel som lyse og fargemettende design.
Kaja
____________________

På grunn av sykdom jobber Kaja hos oss som gjesteartist når formen er bra. For alle henvendelser kontakt henne på instagram eller mail. kaja@mementotattoo.no
Kari
____________________

Kari startet Memento Tattoo og har tatovert siden 2001. På grunn av en ryggmargsskade jobber hun kun 40%. Hun liker godt å tatovere vikingmotiv og dotwork. Kari har tatt hygiene- og smittevernkurs hos Rikshospitalet, Norsk Tattoounion, Tattoo & Piercing Education Scandinavia, Health Educators Inc., vært på seminarer med World Congress of Tattoo & Pigment Research, Smittevern og Rengjøringskurs hos Lilleborg.
RING FOR BESTILLING: +47 40484572
Back to content