Om oss - Memento Tattoo

FOLLOW US
Velkommen!
FOLLOW US
Go to content
Om oss
Memento Tattoo er et studio med mye hjerterom og godt humør.

Vi ønsker at våre kunder skal føle seg velkommen med personlig service og få det de ønsker i en tatovering. Hos oss er alle velkommen! Om du ønsker en stor eller liten tatovering så hjelper vi deg med design og plassering. Vi hjelper gjerne til med å tegne, men da må du bestille time først. Tegning er inkludert i prisen for tatovering. Våre tatovører har forskjellig stil og vi setter deg opp til den tatovøren som vi mener vil deg best resultat.

Vi har 18 års aldersgrense! Også med foreldres samtykke.

Memento Tattoo er medlem av Norsk Tattoo Union og European Society of Tattoo and Pigment Research. De som jobber hos oss, har tatt flere hygienekurs for å holde seg oppdatert. Vi har tatt hygiene og smittevernkurs hos bla. Rikshospitalet, Norsk Tattoounion, Tattoo & Piercing Education Scandinavia, Health Educators Inc., World Congress of Tattoo & Pigment Research.

Våre farger følger det nye regelverket for tatoveringsfarger.

Arbeidsmengden er til tider stor, så hvis du sender en mail og det tar litt tid før vi svarer så ha tålmodighet. Vi prøver å svare alle så godt vi kan og så fort vi kan. Den raskeste måten å komme i kontakt med oss er å ringe oss i åpningstiden!
 
Stikk gjerne innom for en prat!

post@mementotattoo.no
Kontakt
Bentsegata 25, 0465 Oslo
Tlf: 40484572
Back to content