Kontaktskjema - Memento Tattoo

FOLLOW US
Velkommen!
FOLLOW US
Go to contentKontakt oss
Vi har stor pågang av meldinger, men vi svarer deg så raskt vi kan. Skriver du til oss utenom åpningstiden vil vi ikke svare mailen før vi er tilbake på jobb. Du får raskest svar på telefon. Ønsker du å bestille time ber vi deg ringe oss på 40484572. Det samme gjelder om du vil avbestille eller flytte på en time du allerede har.

Har du spørsmål om pris på tatovering, må du beskrive motivet, hvor stor den ca skal være i cm og hvor du vil ha tatoveringen. Legg gjerne med et referansebilde om du har.

Når du har bestilt time tegner vi forslag til deg. Vi har dessverre ikke tid til å tegne hvis du bare ønsker et forslag og ikke har planer om å tatovere deg. Når du bestiller time starter vi å gjøre klart motiv og har alt klart når du kommer til timen. Plassering, endringer og størrelse kan tilpasses da. Ønsker du å snakke med tatovøren om større prosjekter eller er usikker på motiv før timen kan vi sette opp en konsultasjonstime til deg, dette er gratis.

Vi bruker mye tid til å tegne og forberede oss til timen din så vi ber deg respektere dette. Husk å avbestille time minst 24 timer før hvis du ikke kan møte til timen. Avbestiller du etter denne fristen kan vi kreve et gebyr på 500,- for ikke oppmøtt time. Om du angrer deg når du kommer til timen så presser vi deg ikke til å ta en tatovering du ikke vil ha, men vi ber deg ha respekt for vår arbeidstid og tiden vi bruker til forberedning.

Vi har en minstepris på 1200,-, dette dekker ca 4x4 cm med kun svart farge.

Små tatoveringer er et sted mellom 1200-2000,-

Alle priser kommer an på hvor mye detaljer det er i tatoveringen, om det er mye farger og hvor stor den skal være. Ønsker du et prisoverslag så gi oss så mye detaljer som mulig og send gjerne et referansebilde hvis du har det. Har du et budsjett kan vi jobbe ut fra dette.

En session er ca 3-4 timer.

Alle våre tatovører har forskjellig stil, sjekk galleriet om det er en spesiell tatovør du vil til. Tatovørene vil kanskje gi deg litt forskjellig pris ettersom tatovører tenker forskjellig når det kommer til design og vil derfor ikke alltid være helt samkjørt. Samtidig som de har forskjellig teknikker for hvordan de jobber.

post@mementotattoo.no
Kontakt
Bentsegata 25, 0465 Oslo
Tlf: 40484572
Back to content