Om oss - Memento Tattoo

FOLLOW US >>
FOLLOW US >>
Gå til innhold

Om oss

OM OSS

Memento Tattoo er et studio med mye hjerterom og godt humør.

Vi ønsker at våre kundene skal føle seg velkommen med personlig service og få det de ønsker i vår stil. Tatovering er kunst og vi prøver å tilpasse alle tatoveringer til kundens kropp, uansett om det er en liten eller stor tatovering. Vi hjelper gjerne til med å tegne, men da må du bestille time først. Tegning er inkludert i prisen for tatovering.

Vi holder til i lokaler mellom Bjølsen og Sagene i Bentsegata 25, samme inngang som Topp Til Tå Senteret. Vi deler resepsjon med flere andre i samme lokaler.

Vi har 18 års aldersgrense! Også med foreldres samtykke.

Vi har alle tatt hygienekurs på Rikshospitalet og ved Health Educators Inc. Vi er nøye med at våre rutiner er mest mulig hygieniske.

Memento Tattoo er medlem av United Europen Tattoo Artists og Norsk Tattoo Union. Som medlem plikter vi å følge deres vedtekter når det gjelder hygiene.

Arbeidsmengden er til tider stor, så hvis du sender en mail og det tar litt tid før vi svarer så ha tålmodighet. Vi sitter ikke foran pc'en i vår jobb, og det kan ta en dag eller to før vi svarer. Men vi prøver å svare alle så godt vi kan og så fort vi kan. Send gjerne en påminnelses mail hvis det tar lang tid før du får svar. Sender du en sms og vi sitter og jobber så venter vi med svare til vi har tatovert ferdig. Men synes du det tar alt for lang tid så er det bare å sende oss en liten påminnelse.

Den raskeste måten å komme i kontakt med oss er pr telefon i åpningstiden!
Memento Tattoo
Bentsegata 25 0465 Oslo. Tlf 40484572
post@mementotattoo.no
Tilbake til innholdet